Kjøpsvilkår

Myk ull

Jeg syns det er viktig at du har en positiv opplevelse når du handler hos meg og vil strekke meg langt for at du skal bli fornøyd. Hvis du skulle være misfornøyd med noe, si fra til meg!

Informasjon om varer i nettbutikken

Jeg etterstreber å gi deg så god informasjon som mulig om alle produktene i nettbutikken, men noen ganger kan det oppstå feil, og jeg tar forbehold om manglende eller feil informasjon. Bildene av produktene kommer enten fra leverandøren, eller så er de profesjonelt fotografert for å sikre at fargegjengivelsen er så nøyaktig som mulig. Dessverre vil alle skjermer vise farger litt ulikt, så fargene kan se annerledes ut på din skjerm enn i virkeligheten.

Priser

Alle priser er i norske kroner.

Betaling

Betaling utføres med PayPal, en anerkjent og sikker betalingsløsning. Du kan registrere deg og opprette en PayPal-konto, eller du kan betale med kort uten å registrere deg. Du kan også velge å forhåndsbetale direkte til vår bankkonto. Da vil varene bli sendt så snart betalingen din er mottatt i banken.

Forsendelse/frakt

Alle bestillinger sendes med Posten/Bring. Frakt er nå 69 kroner for alle ordre.

Leveringstid

Varene som vises i nettbutikken er på lager hvis ikke annet er oppgitt og vil normalt bli sendt i løpet av 1-3 dager.

Bytte/retur av varer/angrerett

Hvis du av en eller annen grunn ønsker å bytte eller returnere varer så har du 14 dager angrerett i henhold til Angrerettloven. Det betyr at du kan angre på kjøpet ditt, men du må gi beskjed om det innen 14 dager etter at du har mottatt varene dine. Når du har gitt beskjed om at du ønsker å benytte angreretten så har du ytterligere 14 dager på å returnere varene. Du må selv dekke returfrakten.

Reklamasjon

Hvis det er noe galt med varene du har mottatt, ta kontakt med meg straks. Det beste er hvis du ser igjennom varene med en gang du mottar dem slik at feil eller mangler blir oppdaget med en gang.

 

Frakt

Alle pakker blir sendt med Posten/Bring.

For å gjøre det enkelt for deg som kunde har jeg satt prisen til 69 kroner i frakt for alle bestillinger

Hvis du syns det er litt vanskelig å handle garn du ikke kjenner så kan du selvfølgelig returnere varer du ikke er fornøyd med. Ta kontakt før du sender tilbake varene så spanderer jeg returportoen!

 

 

Kontakt meg!

Ikke vent med å ta kontakt!
Ring eller send e-post hvis det er noe du lurer på:

hos Jette AS
Rognlibakken 7
3034 Drammen

Tlf.: 90121313
E-post: post@hosjette.no

 

Du kan også bruke skjemaet under for å sende meg en melding

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.